Kaikki mahdollinen sisustusratkaisuihin liittyen

Tyylikäs ja toimiva sisustus lisää matkustuskokemuksen ainutlaatuisuutta ja jättää matkustajien mieliin pysyvän muistijäljen. Ammattilaisemme ovat tottuneet työskentelemään laajan materiaalikirjon kanssa. Käyttämällä älykkäitä ratkaisuja kuten alumiinista kennolevyrakennetta on mahdollista luoda kulutuksenkestäviä sekä tyylikkäitä ratkaisuja sisustukseen, niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kaikki ratkaisut suunnittelusta viimeistelyyn

Metallin käsittely

Eri metallien kanssa työskentely antaa mahdollisuudet monipuolisiin ratkaisuihin jokaisen tarpeen mukaan. Olemme erikoistuneet työskentelemään alumiinin kanssa sen loistavien ominaisuuksien vuoksi.

Koneistus

Koneistuskeskuksemme avulla on mahdollista hyödyntää koneistusta alihankintana tai osana projektikokonaisuuksia. Pystymme käsittelemään koneistuskeskuksemme kanssa alumiinia, puuta, MDF:ää ja muovia.

Suunnittelu

Pystymme auttamaan kaikissa suunnittelutarpeissa asiakkaan tuotekehityksen helpottamiseksi. Olemme erikoistuneet alumiiniprofiilien suunnitteluun.

Tulostus

Tasotulostimemme kanssa on mahdollista tulostaa halutut kuvat mille tahansa tasaiselle pinnalle. Tämä mahdollistaa esimerkiksi maisemakuvan tulostamisen seinälevyyn.

Referenssit

Parhaiten osaaminen heijastuu viimeistellyissä tuotteissa. Olemme toimineet muun muassa rautatie- ja laivateollisuudessa useiden projektien parissa.

Sijaintimme

Sijaitsemme Paraisilla, jonne ajomatka Turun keskustasta on vain 30 minuuttia.

Voimakatu 1, 21600 Parainen

+ 358 50 381 2616

kiree@kiree.fi